top of page
  • Szerző képetakacs.jozsef

Miért készült ez az oldal?

Elsősorban azért, hogy segítsek a vállalkozásokat sikeresebbé tenni.



Igaz, egy vállalkozás sikerét sok tényező alapján meg lehet ítélni, de mégis a legfontosabb a bevétel nagysága. Ezt sok minden befolyásolja: van olyan, ami nem rajtunk múlik, de van olyan is, ami igen.


Pár évvel ezelőtt a fizetés módja még nem volt olyan fontos, mint ma, hiszen a vevők legnagyobb része készpénzben fizetett. Vagy ebben a formában kapta a fizetését, így nem volt más lehetősége, vagy a bankszámlájára utalt pénzt levette egy automatában.

Mára azonban egyre nagyobb teret nyer a készpénzmentes élet:

  • Sokkal kevesebben kapják készpénzben a fizetésüket

  • Egyre több helyen lehet bankkártyával fizetni

  • Kényelmesebb a bankkártyát, vagy az okostelefont használni


Ehhez a változáshoz, nekünk, vállalkozóknak is alkalmazkodni kell, tartanunk kell a lépést a pénzügyi rendszerek fejlődésével.


Az első, és egyben legfontosabb lépés a megfelelő fizetési lehetőségek biztosítása. A készpénzes fizetésen kívül most már elengedhetetlen valamilyen elektronikus fizetés lehetőséget is biztosítani. Ennek pedig a legismertebb és egyben legkedveltebb módja a POS terminál. Ezeket a terminálokat mindenki ismerni, használja és azt is mondhatjuk, hogy szereti.


Fontos kiemelni, hogy 2021. január 1-től az online kasszát üzemeltető vállalkozásoknak kötelező lesz ezek használata!


A POS terminál beszerzése során egy olyan útvesztőbe keveredik az ember, amire nem is számított. Nem könnyű az egyes szolgáltatók ajánlatait beszerezni, összehasonlítani és értékelni, hogy egy adott vállalkozás számára melyik a legjobb.


Éppen ebben szeretnék Neked, kedves Olvasó segítséget nyújtani!


262 megtekintés
bottom of page